مجموعه کشکینو شما را به خرید بهترین محصولات کشک و قره قروت دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فروش عمده قره قروت | عمده فروشی قره قروت سنتی 10کیلویی

آنچه در این مقاله می خوانید...

طعم ترش قره قرت از چیسترنگهای قره قروتانواع قره قرتهای سنتیطول عمر قره قروت برای مصرفنحوه خرید قره قروتهای سنتی و کارخانه ایمرکز توزیع و فروش عمده قره قروتشرکت واردات و صادرات انواع قره قروتاولین تولید کننده قره قروت در ایرانبزرگترین تامین کننده قره قروت در کشور

قره قروت سنتی دربازار ایران طرفداران زیادی دارد و علت آن کیفیت و طعم بهتری است که قره قورت محلی دارد. که مشتریان خاص خود را می طلبد. قره قروت های صنعتی و سنتی از نظر خواص در یک رده بندی قرار دارند. فروش عمده قره قروت غالبا بصورت عمده ، سنتی  و در بسته بندی های 5 و 10کیلویی هستند. قیمت قره قروت را براساس محلی و کارخانه ای بودن همچنین طعم داربودن  آن تعیین می کنند. قيمت قره قروت سنتي بيشتر از نوع صنعتی آن است.

طعم ترش قره قرت از چیست

بعد از اینکه ماست را در پارچه های نخی ریخته تا سفت شوند و از آن کشک تهیه شود، آب گرفته شده از ماست را در دیگ های بزرگ می ریزندو به مدت چندین ساعت در معرض حرارت قرار میدهند تا قره قروت بدست بیاید. بدلیل فعل و انفعالات که براثر حرارت دیدن این آب ماست می بیند و کم شدن حجم آب ماست بر اثر حرارت مزه ترش لذیذ بدست می آید که ترشی دلچسب و لذیذی را به همراه دارد که باعث ترشح بیشتر آب دهان می شود. قره قورت به دلیل دارا بودن پروتیین ، کربوهیدارت  و چربی در پیشگیری از پوکی استخوان مفید است. هر صد گرم آن حاوی ۲۴۰کیلو‌کالری انرژی است.

مصرف این محصول لبنی برای افراد حساس به لاکتوز مشکلی ایجاد نمی‌کند چون قند موجود در قره قورت از نوع لاکتوز است که از بهترین قند های طبیعی است و انرژی کمتری در مقایسه با قند معمولی دارد این لاکتوز در فرایند تولید شکسته شده و به قند ساده تر تبدیل می شود.

رنگهای قره قروت

رنگهای قره قروت

قره قورت ها سنتی و محلی دارای طیف رنگی قهو ای روشن تا قهو ای تیره می باشند.که این موضوع برمی گردد به میزان پخت قره قروت و آردی که زده می شود تا غلظت قره قروت بدست بیاید.

  • قره قروت سفید بهترين نوع قره قورت محلي است كه همان مراحل پخت و تهیه قره قروت محلی را طی می کند با این تفاوت که در نمونه قره قروت سفید زمان پخت کمتر بوده و برای تبدیل شده به حالت جامد به آن کمی آرد اضافه می شود. در واقع حرارتي كه مي دهند كم است.
  • قره قروت گاوی دارای رنگی تیره تر می باشد چون شير استفاده شده شير گاو است و بستگي به میزان حرارات آن دارد.
  • قره قروت تمشکی این نمونه قره قروت  را با ترکیب تمشک کوهی تهیه می کنند که باعث شده رنگی تیره رو به سیاهی مي گيرد و بشدت ترش مي باشد.
  • قره قروت گوسفندی این قره قروت رنگي شيري دارد و ترشي كمتري نسبت به ساير قره قورت هاي ديگر.

انواع قره قرتهای سنتی

قره قروتها براساس شیر حیوانی به چند دسته تقسیم می شوند.

  • قره قروت گاو
    قره قروت میش
  • قره قروت بز
  • قره قروت گوسفندی
  • قره قروت شتر
  • قارابشکن
  • قره قروت سفید

طول عمر قره قروت برای مصرف

چنانچه قصد خرید میزان زیادی قره قروت برای مصرف غذا در منزل را دارید،نگران نباشید قره قروت بدلیل اینکه مدت زمان زیادی حرارت دیده و بدلیل ترش بود آن چنانچه در جای خشک و خنک قرار گیرد و یا در یخچال نگهداری شود به مدت 3 سال قابل استفاده می باشد.

نحوه خرید قره قروتهای سنتی و کارخانه ای

برای خرید قره قوروت های سنتی و کارخانه ایی می توان ب همغازه های لبنیاتی و یا وب سایت های اینترنتی مراجعه نمود. شما می توانید با تماس به کارشناس فروش وب سایت های خرید قره قوروت از قیمت عمده با کیفیت ترین قره قروت در بازار مطلع شوید و بر حسب نیاز مشتریان خود خرید خود را نهایی سازید.

مرکز توزیع و فروش عمده قره قروت

مرکز توزیع و فروش عمده قره قروتعمده ترین مراکز پخش قره قورت در مراکز تولید آن و عمدتا از قطب تولیدی آن در کشور یعنی استان چهارمحال و بختیاری و شهر کرد انجام میگیرد. در این مناطق اقوام کوچ نشین به صورت کسب و کار خانوادگی تولید این محصول را در دست دارند. خاستگاه این محصول از آن جهت که دارای آب و هوای عالی و مراتع مناسب جهت دامپروری و محصولات لبنی است لذا در کیفیت نهایی محصولات تاثیر به سزایی دارد.

پخش قره قوروت بعنوان چاشنی ترش در نحوه و‌ سبک زندگی ایرانیان جایگاه قدیمی داشته  است. لذا خرید از مراکز تولید با حذف واسطه می تواند خرید قره قروتارزان قیمت را با کیفت محلی تضمین کند.

شرکت واردات و صادرات انواع قره قروت

با توجه به آمارهای نهاد مختلف از جمله وزارت خانه ها می توان به این نتیجه رسید که نیمی از تولید محصولات لبنی توسط کارگاه های سنتی و نیمی دیگری از کل ظرفیت تولید توسط شرکت های صنعتی تولید می شود. عراق و افغانستان مهمترین بازارهای خرید محصولات لبنی و مشتقات آن از جمله قره قوروت و‌ کشک بوده آمد از آنجایی که ایران کشوری پهناور و وسیع و در عین حال خشک است تنها حدود یک چهارم از کل این سرزمین قابلیت کشت از جهت دارا بودن آب و هوای متعادل را دارد

اما همین مقدار نیز در مقایسه با مساحت کشاورزی کشورهای اروپایی نیز قابل رقابت است  و به تنهایی بیش از مساحت کشورهای آلمان بلژیک و هلند زمین قابل کشت و زرع دارد اما این کشورها مراکز تولید محصولات دامی و لبنی هستند.استفاده از تکنولوژی می تواند آینده صادرات محصول و مشتقات محصولات دامی که از اصلی ترین اجرا سبد مصرفی خانوار هستند را خوش بینانه تر کند.

اولین تولید کننده قره قروت در ایران

 اولین تولید کننده قره قروت در ایراندر ایران به دلیل استفاده زیاد قره قروت در غذا به عنوان یک طعم دهنده و همچنین به دلیل ترشی زياد که باعث سرحالی و شادابی می شود همواره شاهدیم که عرضه عمده قره قروت باعث تولید روز افزون آن می شود .کشک خشک و کشک پاستوریزه که این دو نمونه به عنوان یکی از مواد توليد كننده كلسيم بصورت سنتي در ایران سابقه طولانی در ایران دارند.

  • چهارمحال و بختیاری
  • خراسان
  • کرمانشاه
  • و چهارمحال و بختیاری را می توان از بزرگترین تامین کننده قره قروت ایرانی نام برد.

بزرگترین تامین کننده قره قروت در کشور

استان چهار محال و بختیاری با مرکزیت شهرکرد از مراکز اصلی تهیه قره قوروت یا قارا است و یکی از سوغات این شهرستان می باشد. شهرستان فردوس در جنوب استان خراسان با تولید قره قوروت به رنگ کرم و به نام آق ثروت یا کشک سفید از مراکز تولید به شمار می رود.

محمد رضا رستمی

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه کشکینو شما را به خرید بهترین محصولات کشک و قره قروت دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.

Call Now Buttonتماس بگیرید